ERÓL

Mastercard® Flight Delay Pass

Az MKB Bank Nyrt. által kínált fantasztikus, ingyenes szolgáltatás, a Mastercard® Flight Delay Pass segítségével Ön már felszállás előtt kényelembe helyezheti magát.

Regisztrálja járatát, és amennyiben az legalább 120 perc késne a több mint 500 repülőtér és több mint 100 ország területén, ahol jelen vagyunk, az frissítők, a harapnivalók és a Wi-Fi árát is mi álljuk Önnek és egy útitársának.

Ide kattintva még többet megtudhat.

Ki veheti igénybe a szolgáltatást?

Ezt az exkluzív szolgáltatást MKB Bank Mastercard-kártyabirtokosaink számára ingyenesen biztosítjuk. A Mastercard Flight Delay Pass programban korlátlan számú járatot regisztrálhat, továbbá akár 1 ugyanazon a járaton utazó vendégét is meghívhatja, hogy csatlakozzanak Önhöz.

REPÜLŐTÉRI LOUNGE-BELÉPÉS

Repülőtéri várótermi belépés

Amellett, hogy csendes és kellemes környezetet biztosítanak a kikapcsolódáshoz, a repülőtéri várók a kényelmi szolgáltatások* széles körét kínálják:

  • Ajándék harapnivalók és frissítők
  • Ingyenes újságok és magazinok
  • Ingyenes Wi-Fi és készüléktöltő állomások
  • Konferencia- és üzleti létesítmények

HOGYAN MŰKÖDIK

Hogyan működik?

  • A Mastercard® Flight Delay Pass aktiválásához mindössze annyi a teendője, hogy online regisztrálja a járatot saját maga és útitársa(i) számára.
  • A járatot annak tényleges indulási időpontja előtt regisztrálni kell. Az esetleges további járatokat és visszautakat külön kell regisztrálni. A regisztráció visszaigazolásaként megerősítő e-mailt küldünk.
  • Amennyiben meggondolná magát, a járat regisztrációját annak menetrend szerinti indulása előtt legkésőbb 2 órával törölheti.
  • Amennyiben a járatra vonatkozóan 120 perces vagy hosszabb késést** jelentenek be, SMS-ben haladéktalanul értesítést küldünk Önnek, amelyben tájékoztatjuk arról, hogy a Flight Delay Pass belépőjét tartalmazó e-mail a rendelkezésére áll. Ez a belépő ingyenes hozzáférést biztosít repülőtéri várók szolgáltatásaihoz. A szolgáltatás összeadódó késések esetén is igénybe vehető, ha a késések összege eléri vagy meghaladja a(z) 120 percet.
  • Ingyenes belépési lehetőségének beváltásához csak a várótermi belépést biztosító e-mailt kell bemutatnia a résztvevő várók bármelyikében.

* A kényelmi szolgáltatások az egyes várók esetében eltérők lehetnek.

** A késést a légitársaságnak a megfelelő módon hivatalosan be kell jelentenie a repülőjáratok állapotát nyomon követő adatszolgáltató partnerünk felé